Solutions to convince

A FEHRER bemutatása
Tovább

rólunk

A FEHRER története

1899

Az 1899-ben Achter und Ebels néven alapított vállalat már 1920 óta az autóipari kárpitanyagok és innovatív textíliák fejlesztésére és gyártására szakosodott.

1982

Az autóipar egyre kiterjedtebb globalizációja 1982-ben az először Achter und Ebels nemzetközivé válásához, majd különálló vállalatok AUNDE csoporttá válásához vezetett.

Manapság

Az AUNDE csoport ma már több mint 100 telephellyel rendelkezik, amelyek minden esetben a vevői közvetlen közelében találhatóak.

 

Az AUNDE, az ISRIGHAUSEN és a FEHRER márkanevekkel az AUNDE csoport termékpalettája tökéletes megoldásokat kínál partnereinek a fonalaktól kezdve a teljes belső tér kialakításáig.

Magyarország

A Fehrer Hungaria Járműipari Kft. 2010. január 1-jén kezdte meg a működését – móri telephelyén Fehrer Automotive-Rába Vegyesvállalat néven. Többségi tulajdonos a német F.S. Fehrer Automotive GmbH volt, kisebbségi tulajdonos pedig a magyar Rába vállalat.

 

2013. február 20-án a Fehrer-csoport megvásárolta a Rába tulajdonrészét, így a móri gyár egyedüli tulajdonosává vált.

FEHRER Hungaria Kft.

Fejlesztőként és szériabeszállítóként a FEHRER a komplett értékteremtési láncon belül egyedi megoldásokat kínál: a saját fejlesztésű alapanyag receptúrától kezdve, az innovatív mérnökségen, a forma- és szerszámgyártáson keresztül a megbízható szériagyártásig.

Ez a széles palettájú szaktudás biztosítja, hogy az autóipari partnerekkel együttműködve a termékfejlesztés megvalósuljon.

Móron jelenleg 2 telephelyen folyik a termelés. Az Ipartelepen, Pusztavám mellett három műszakos munkarendben napi kb. 32.000 darab üléshab előállítása történik, míg Mór központjában vlies-gyártással foglalkoznak.

Jelenleg több mint 800 fő munkavállalója van a cégnek.

rólunk

Fehrer Hungaria Járműipari Kft.

8060 Mór
Pusztavám, Iparterület

(GPS: 47.410542, 18.245475)

www.fehrer.com

Kapcsolat